@SypeR yanlış anlamışsınız beni hocam. kart 500/490 dolu derken para dolu anlamında demiştim. hiç harcama yapılmamıştı. 500 tl tam doluydu 10 tl kullandım 490 tl kaldı. bu kadarını anlarsınız diye detaylı yazmamıştım.
not: ayrıca çok geç cevap verdiğim için üzgünüm. adminciğimiz sağ olsun nasıl ufak bir kelime hatası gördüyse 7 gün ban yapıştırmış. 3-5 saat yada 1 gün de değil. ilk hatam olmasına rağmen 7 gün, buda bir garip açıkçası. birde reklam falan olmasın ban yemeyeyim diye de platform adı yazmamaya çalışıyordum hey allahım insan biraz insaf gösterir bakar yani bu dikkat etmeye çalışmış bu kelime gözünden kaçmış düzeltelim geçsin dememişler
İlginç. Hesap kesim tarihi geldikten sonra tekrar deneme şansınız mevcut mu? Ek olarak Türkiye'den internet üzerinden bir şey satın alabiliyor musunuz? Bunu kontrol etme şansınız mevcut mu?
@SypeR evet hocam zaten 10 tl internet üzerinden kullandığımıda yazmıştım. 10 tl Steam cüzdan parası almıştım. Bildiğiniz gibi yurtdışı firması fakat Türkiye desteği var. Amazon'da bir kaç tane ürün daha var aklımda. Hesap kesim tarihi geçtikten sonra onlardan birini deneyebilirim o zamana kadar söyleyebileceklerim bu kadar.
@SypeR Hocam Amazon'dan Creative EP630 Kulakiçi kulaklık almak istiyorum ama kargo parası ne kadardır, Türkiye'ye gönderiliyor mu falan anlayamadım yardımcı olur musunuz?
@SypeR Hocam Amazon'dan Creative EP630 Kulakiçi kulaklık almak istiyorum ama kargo parası ne kadardır, Türkiye'ye gönderiliyor mu falan anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Merhabalar arkadaşlar amazondan asagidaki linkte yer alan urunu almak istiyorum fiyati 89 dolar + ucretsiz kargo diyor.
1-bu ürünü gönderirler mi
2-gumruk vergisi sorunu olur mu?
3-odeme sayfasına kadar geldim sadece kart bilgilerini girmemi istiyor başka ücret felan yazmiyor.ücretsiz kargo ülkeler arası olmuyor sanırım ama bunda ücretsiz kargo yazıyor.bir de bu urun Sony blu -ray Player kullanılmış mi kullanılmamış mi acaba ? Mobilden baktigimdan tam olarak görmüyorum .
Amazon da taksit seçeneği malesef yok, lakin şöyle bankanız ile görüşüp yurtdışından alışveriş yapacağınızı ve bunun taksitlendirilmesini talep edebilirsiniz. Belirli bir ücret karşılığı tabi. Yapacağınız alışverişin toplam tutarına göre % x kadar bir vergi ile taksitlendire bilirsiniz. Anlayacağınız banka yurtdışı taksitlendirme için ek bir ücret alıyor. Şöyle birşey de var, bankalar sanırım yılda bir kere yahut ta iki kereliğine yurtdışı alışveriş te taksitlendirme kampanyaları yapıyor (ücretsiz taksit) bu şekilde de takip edilebilir ek ücret vermek istemiyorsanız.