Amazon.com'dan Alışverişim: Samsung 850 Pro 512 GB SSD

Evet arkadaşlar birgün sonra Amazon.com kredi kartımdan ücreti kesti. Bu kadar niye gecikti anlamadım. Neyse ayrıntıları gelişmelere göre devam edeceğim.;)

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama ya ben göremedim (ki 2 kere bütün yazıyı okudum) ya da en önemli soru cevaplanmamış; kesilen 60$ iade edildi mi?

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama ya ben göremedim (ki 2 kere bütün yazıyı okudum) ya da en önemli soru cevaplanmamış; kesilen 60$ iade edildi mi?
3, 4, 5, 6. cevapları incelerseniz cevabınızı alırsınız. Kısaca yine anlatayım.
60 USD olan gümrük vergisidir. Yani kesilmesi gerekliydi çünkü 75 EUR üzerinde bir alışveriş yapmış. Yani geri vermeleri gerekmiyor.

Kesilenin gümrük vergisi olduğunun (%18 avrupa, %20 avrupa dışındaki ülkelerden) farkındayım ve o 75 dolar değil euro. Teorik bilgim yerinde pratiğim yok, ona istinaden sordum ama siz maşallah cevabını alırsınız falanla ilginç bir agresiflik göstermişsiniz. Ayrıca arkadaş geri vereceklerinden yada verebilme ihtimallerinden bahsetmiş, emin olmak için sorma ihtiyacı duydum alıp almadığına dair.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı