Amazon.com'dan ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Sertidegni

Kilopat
Amazon Us'den 26 %100 pozitif geri dönüşü olan bir satıcıdan ekran kartı alacağım. Alışveriş öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bir sorun yaşarsam Amazon arkamda durur mu?

Amazon Us'den 26 %100 pozitif geri dönüşü olan bir satıcıdan ekran kartı alacağım. Alışveriş öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bir sorun yaşarsam Amazon arkamda durur mu?

Amazon destek ekibi size her türlü konuda yardımcı oluyor. Bu konuda şüpheniz olmasın. Ürün ile ilgili sorularınızı da alacağınız firma ile görüşebilirsiniz. Şu ana kadar bir tek HDD için arızalı olduğundan iadesini yaptım ve bir başka problem yaşamadım bunun dışında. Yaklaşık 1 ay kadar süre sonra param iade oldu. İçiniz rahat olsun. Aksi durumda ise sürekli Amazon müşteri hizmetleri ile ilgili bilgileri veya kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Firma ile görüştüm, satın aldığı ürünlerin üzerine kendi karını koyarak satış yapıyor, muhtemelen tek başına çalışan biri. Gayet profesyonelce davranıyor ancak Amerika'da olduğundan gene de emin olmak istiyorum.

Anladım. O halde yapılan yorumları da incelemenizde fayda var ve özellikle yakın zamanda yapılanlara göz atın derim.

Satıcı güvenilir. Ancak TR ye gelir mi bilemedim. Yanlış bilmiyorsam belli bir kota vardı. Ülkemizde uygulanan gümrük vergi vs için. Bu ürün fiyatı dolayısıyla aşmıyor mu?
Nereden öğrenebilirim o kotayı ilk defa duydum?

Nereden öğrenebilirim o kotayı ilk defa duydum?
Detaylı bilgi için amazon müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…