Amazon.com'dan HyperX Could Gaming Headset siparişi

Oradaki fiyata %20 vergi ekleyin, kargo ücreti de 10 dolar civarında olacak.

Abi şimdi incele diyecem de senin bi prensipin vardı R.B. A.G.'nin incelediği şeyleri incelemiyordun sanırım . Ama yine de ufak bi inceleme bass testi filan isteriz. Arabanda yapmıştın bass testi onun gibi
Kulaklık benim değil. @Mevlüt Yılmaz'a aldım. Zaten basit incelemeler yapmıyorum.

Kulaklık benim değil. @Mevlüt Yılmaz'a aldım. Zaten basit incelemeler yapmıyorum.
Bilgisayarın fiyatı 5 basamaklı olunca 200 liralık kulaklık basit geliyo tabii . Ama bak R.B.'ye adam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu da inceliyo, 15.000 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu da. 15 TL . Gerçi utancından yerin dibine giriyo (Niyeyse) ama önemli değil.

Abi yanlış anlama şaka yapıyorum. Benim güzümde R.B. A.G. bir yana E.P. bir yana

Akif bey, o numaramı ele verdim bi kere. Daha kaçarı yok, zaten daha önce de gözümden kaçmış paylaşmıştım. Ama Sosyal'de gereksiz kişiler olmadığından ben bir sakınca görmüyorum.

Ayrıca teşekkür ederim. Yanlız kulaklık benim değil biliyorsunuz.

@er36po Abi acaba nasıl gümrük vergisi ödemeden geldi? Ben de 850 Evo 250 Gb almayı düşünüyorum da.

@er36po Abi acaba nasıl gümrük vergisi ödemeden geldi? Ben de 850 Evo 250 Gb almayı düşünüyorum da.
Normalde 75 euro’yu geçmemek şartı ile ve yılda 3 defa’ya kadar gümrük vergisiz alışveriş limitimiz vardır.
Ama bazen 75 euro ustü (örneğin; 80-95 euro) alışverişlerde de gümrük bedeli alınmıyor. Yani bu fiyat aralığında gümrüğün alınıp alınmaması tamamen gümrük memurunun insafına kalmış bir durum.

Hayırlı olsun, teslim almışsınız ürünü. Ben ayın 10'unda verdim siparişi bugün 16'sı oldu halde kargoya vermemişler. Takip numarası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…