Amazon.com'dan HyperX Could Gaming Headset siparişi

Ben 1 saat önce Chat yaptım Amazonla. Oradaki bayan Standart Gönderi ' yi seçin dedi.

@Rage, yanlış anlama söz konusu bile değil Mantıklı düşüncelere, fikirlere; her daim saygı duyar aynı zamanda değer vermişimdir.
Zaten @Akif'ün konusuna bakarsanız, kargo ile ilgili yazdıkları var... Yani yazdıklarınla kısmen bağdaşıyor.
Konuda da belirtim: ''Bu ürünü öğrenci bir arkadaşımıza aldım'' diye, tabi ricası üzerine. Kendim için ürün aldığımda, çarşıda, pazarde daha pazarlık yapmasını bile bilmem.
Ha amazon birkaç kargo parası ödemedi diye de batacak değil. O ban olayı da doğrudur, 2. -3. -4. ısrarda ban atılıyor olabilir.

Amazonda Türkiye pazarında yer edinmek için sesini çıkartmıyor. Zira black friday ve yıl sonu indirimlerinde DH üstünden binlerce kişi sadece 1 hafta içinde defalarca kargoyu sildirdi hiçbir şey yapmadılar. İsteseler kusura bakmayın deyip çıkabilirler zira kargoyu eklesek dahi bizim fiyatlardan çok daha uygun bazı ürünler.

@er36po abi telefonu nasıl yazdın acaba. +905xx şeklinde mi, 05xx şeklinde mi, yoksa 5xx şeklinde mi?

Öncelikle herkese iyi forumlar. @Akif dediklerinizi uyguladım ve e-mail gönderip dediğiniz cümleyi gönderdim. Hemen ertesi gün sipariş numaranızı verin dediler bende verdim fakat 2 gündür geri dönüş sağlamadılar fena kıllandım. Tekrar dediklerinizi yapıp bu sefer chattan konuşmayı seçtim ve "Özür dileriz artık dediklerinizi yapamayacağız." dediler. Bende attıkları e-maili gösterdim ve en sonunda silindi. Gerçekten artık daha katı olmaya başladılar herkes dikkatli olsun İyi günler.

Dosya Ekleri

• technopat.png
    12,1 KB · Görüntüleme: 248
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…