Amazon.com'dan RTX 3090 almak

AMD kartlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum, bu kartlarda mining kısıtlaması yok değil mi?

AMD kartlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum, bu kartlarda mining kısıtlaması yok değil mi?
Yok. Bir kişinin mesajıyla hareket etmeyin yani benim ancak ETH için bu bütçede en iyi seçenek bu. NVIDIA tarafında LHR kartlar var Ethash algoritması sıkıntı oluyor. AMD kartlarda hiçbir kısıtlama yok.

@urktdbyme 1500 dolar üstü ürünlerde ekstra masraf çıkıyor amazona ödediğiniz verginin üstüne. Onu aklınızda bulundurarak alın.
Hatta geçen bu forumdan bir arkadaş bu olaydan dolayı sıkıntı yaşadı ve sanırım 8-10k ücret ödedi ayrıyeten.

Şimdi @witicieen tam tersini söyledi sizin dediğinizin kime inanacağımı şaşırdım. Bu konu hakkında bilgi veren resmi bir site vb. bir şey var mı?
Gümrük sitesi var. Orada açıkça belirtiliyor 1500 dolar üstü ürünler ticari sayılır diye. Bu fiyatın üstünde alışveriş yapıp sıkıntı yaşamayan insanlar da var yaşayanlar da. Anlayacağınız üzere biraz şans.

Şimdi @witicieen tam tersini söyledi sizin dediğinizin kime inanacağımı şaşırdım. Bu konu hakkında bilgi veren resmi bir site vb. bir şey var mı?

Dostum çağrı merkezlerini ara en iyisi sen Amazon'un burada çok boş yorum gelir kafan karışmasın sen mhleri ara en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…