Amazondan kulaklık getirmek istiyorum ama fiyatı gümrüğe takılmayacak şekilde olacak.
İstediklerim rahat olsun steelseries gibi kafamda olduğunu hissetmeyeyim, kaliteli olsun ses kalitesi yüksek olsun ve olabiliyorsa USB girişli olsun çünkü ses kartım çok iyi değil. Ben SS Siberia V3 kullanıcısıyım ve başka bir kulaklık taktığım zaman hemen hissediyorum o kafamdaki ağrıyı mesela arkadaşımda Astro a40 var o bile sert geldi kafama g230 kullandım kulağım ağrıdı saçımın şeklini falan bozuyordu. Çok berbat bir kulaklıktı bunlara göre öneri yaparsanız sevinirim aklımda benim bu var: Amazon.com: SteelSeries Siberia v2 Full-Size Gaming Headset with Built-In USB Sound Card (Frost Blue): Computers & Accessories
Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşım ABD'den dönüyormuş dönerken getirebilirmiş kulaklık. O yüzden bütçe 100 $ civarına çıktı. Cloud 2 düşünüyorum hem PS4'le uyumlu hem 7.1 var PC'de
Ama rahatlığından korkuyorum steelseries'e baya alıştım ve dediğim gibi başka kulaklığı hemen kafamda hissediyorum rahat olmuyor. Önerilerinizi bekliyorum. Recep Abi ve Ali Abi inceleme yapmıştı cloud 2 ile ilgili rahatlığını merak ediyorum.