Amazon' dan GTA5 için PC toplanır mı?

teknopol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ilk konum ve mesajım hayırlı olsun :)

Hali hazırda kullandığım laptopu mu lol oynarken yumruk darbesiyle kırdım ve GTA5 için yeni sistem toplamak için mükemmel bir mazeretim oldu. Bütçem monitör hariç 2000 lira civarında. Biraz üstüne de cikabilirim performans olarak gerekliyse.

OEM hakkında farklı bir konu acabilirim, asıl merak ettiğim konu şu ki;

Amazondan 1700 liraya güzel bir anakart- cpu-gpu kombini yaptım, aynı parçalar vatanda toplam 2.350 lira, ancak sonra öğrendim ki 75£ üzeri %20 alınıyormuş, vergiyi de eklersek 2150 civarına çıktı amazondaki sepetim.

200 lira için de 2 hafta beklemeye garanti meselesini kafaya takmaya değmez dedim ve vazgeçtim sayılabilir.

Fakat özellikle ekran kartında vergisiz 150$ gibi uçuk farklar var, bu vergi kısmı biraz kulaktan dolma oldu ve emin olmak istiyorum, siz tavsiye eder misiniz amazon.com dan alışverişi , vergi konusu 75£ üzeri mi vergiden kaçmanın yolu yok mu ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlar için.

unnamed (1).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle etraftan Amazon'dan ucuza bir şeyler aldım diyenleri duyup Amazon'a merak sarıyorsunuz ve sonra tam bilgi sahibi olmayınca üzülüyorsunuz. Ben eminim senin o topladığın ücretin içinde büyük ihtimalle kargo parası bile yoktur ve hatta Amazon'a üye olmamış bile olabilirsin. Eğer ayrıntılı bilgi istiyorsan tüm konuyu oku ve daha sonra karar ver.

Amazon'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal

Biraz inceledim hemen hemen ayniya geliyor hiç gereği yok, mouse klavye türü parçaları alabilirim sadece teşekkürler.

Aynen öyle en doğru karar hic gerek yok amazona. Bileşenleri ne olarak düşündünüz onları da merak ettim :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı