Amazon.de deliver every seçeneği nedir?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhaba. Amazon.de sitesi üzerinden vitamin D sipariş vermek istiyorum. Fakat kafamı karıştıran sağ tarafda bulunan "deliver every" yazısındaki 5 ay ve diğer seçimlerin olması.

1678821912870.png

1678821919303.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Abonelik tarzı olabilir.
Nasıl yani hocam? Bunun teslimat süresi ile bir ilgisi yok değil mi?

Atıyorum ben oradan 5 ay seçtim diyelim satıcı o süreç içerisinde teslim etme gibi bir durum söz konusu olmaz değil mi? O yüzden diyorum.

Nasıl yani hocam?
Yani muhtemelen Amazon prime gibi, orada hangi süreyi seçersen senin sipariş vermene gerek kalmadan paran kesilecek ve ürün sana gelecek belirli sıklıkta.

Örneğin 2 hafta seçtin; 2 haftada bir paran kesilip sipariş oluşturulacak ve sana gelecek sen iptal edene kadar. Muhtemelen böyledir.

Yani muhtemelen Amazon prime gibi, orada hangi süreyi seçersen senin sipariş vermene gerek kalmadan paran kesilecek ve ürün sana gelecek belirli sıklıkta.

Örneğin 2 hafta seçtin; 2 haftada bir paran kesilip sipariş oluşturulacak ve sana gelecek sen iptal edene kadar. Muhtemelen böyledir.
Hmm... Atıyorum 5 ay süreci seçtim ve o süreç içerisi tamamlandıktan sonra otomatik olarak atıyorum 5 ay tamamlandı diyelim ve o ürünü yeniden kendisi otomatik olarak kartımdan para kesip sipariş verecek öyle mi?

Hap ürünlerine baktığın için muhtemelen insanlar düzenli kullanıyor diye böyle bir yenilik getirmişler.
Şampuan ve hap ürünlerinde de böyle seçenekler getirmiş olabilirler evet haklısınız hocam. Hocam peki bunu iptal edemez miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı