Amazon.de Fiyatlarına KDV Dahil mi?

Ustrel

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Merhaba, Amazon.de üzerinden daha önce hiç alışveriş yapmadım ve bir ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartının fiyatı 526 Euro. Bu fiyata, Türkiye'de geçerli KDV dahil mi? Gümrüğe takılır mı yoksa KDV ödenmiş gibi teslim alır mıyım? Ürünün alt kısmında ''Amazon tarafından satılan ürünlerin fiyatlarına Almanya'da geçerli olan KDV dahildir'' yazıyor fakat emin olamadım. Bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler.

Ürün:
https://www.amazon.de/Gigabyte-GeFo...=UTF8&qid=1530899623&sr=1-1&keywords=gtx+1080

Hocam ekran kartı vs elektronik aletleri veya parçaları getirdiğinde gümrükte yakalanır ek vergi ödersin Türkiye'deki fiyatından daha fazlasını ödersin

Toplam ödemen gereken tutar.

1233.png

Hocam ekran kartı vs elektronik aletleri veya parçaları getirdiğinde gümrükte yakalanır ek vergi ödersin Türkiye'deki fiyatından daha fazlasını ödersin
Yanlış bilgi vermeyelim. Amazon, Aliexpress gibi gümrükten saklama gibi işlemler yapmıyor. Direk gümrük vergisini baştan alıp paşa paşa ödüyorlar. Tamamen güvenli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı