Çözüldü Amazon.de gümrük vergi süreci nasıl işler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Satın alış esnasında ödemediğiniz, ama toplamda ödemeniz gereken tüm ücretleri kargo firması mesajla belirtip teslim sırasında talep ediyor zaten. Firmanın eline ulaştığında ödemeniz gereken miktarı öğreniyorsunuz. Yine sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok anlayacağınız.

Başka sorunuz var mıdır? @ma a koçi vore
30 euro altı olduğu için gümrüğe takılma durumu yok, o yüzden bir şey yapmanız gerekmiyor. Ödemeniz gereken sabit vergi miktarı ödeme aşamasında sizden alınacak otomatik olarak.

Soru işaretleriniz giderildi mi? @ma a koçi vore

Pardon hocam yazım yanlışı dolayısıyla banlıydım cevap veremedim. Aslında Amazon satıcı ve göndericili olmayan bir ürün için soruyorum o yüzden ödeme esnasında vergi ödenmiyor. Acaba gümrükteyken Online şekilde mi ya da ürün teslim sırasında fiziksel olarak mı alınacak? Yoksa benim mi bir şeyler yapmam lazım.

Satın alış esnasında ödemediğiniz, ama toplamda ödemeniz gereken tüm ücretleri kargo firması mesajla belirtip teslim sırasında talep ediyor zaten. Firmanın eline ulaştığında ödemeniz gereken miktarı öğreniyorsunuz. Yine sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok anlayacağınız.

Başka sorunuz var mıdır? @ma a koçi vore

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı