salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 791 Çözümler 3 16 Ocak 2021 #1 Amazon.de sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ama ininal kartla olur mu? ininal kartla Euro ile alışveriş yapılabilir mi?
Amazon.de sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ama ininal kartla olur mu? ininal kartla Euro ile alışveriş yapılabilir mi?
hemapp Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Yer Bir Yalnızlıkta 16 Ocak 2021 #2 İninal ile yapabilirsin diye biliyorum.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 salih213 dedi: Amazon.de sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ama ininal kartla olur mu? ininal kartla Euro ile alışveriş yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Amazon Visa kartı destekliyor olması lazım. Yani olur. Siz yine de ödeme yerine geldiğinizde orada Visa sembolü çıktığından emin olun.
salih213 dedi: Amazon.de sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ama ininal kartla olur mu? ininal kartla Euro ile alışveriş yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Amazon Visa kartı destekliyor olması lazım. Yani olur. Siz yine de ödeme yerine geldiğinizde orada Visa sembolü çıktığından emin olun.