Amazon.de'den HP Pavillion alınır mı?

mecfat

Centipat
Daha fazla  

Amazon.deden 13.600 liraya geliyor fiyatına göre iyi midir bir de daha önce amazon.deden alışveriş yapan var mıdır garanti nasıldır deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Bu cihaz da mevcut. Hangisini önerirsiniz?

Bir de TR de bu fiyat bandında önerebileceğiniz bilgisayar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.de üzerinden alabilirsiniz gayet güvenilirdir. Bir sorun yaşamanız durumunda satıcı ile iletişime geçebilir, servis garantisini kullanabilirsiniz. Garanti olayını muhakkak sorun ama.
Bu arada verdiğiniz siteler amazon.com, amazon.de üzerinden alacaksanız vergi ödeyeceğinizi ve klavyede Türkçe karakter olmaması durumu yaşanabileceğini unutmayın.

Bu paraya co.uk'den 3060'lı Legion 5 alınıyor.

@PentaGhostOffix
Teşekkür ederim ürün amazon.tr deki amazon.de satıcısından almayı düşünüyorum daha öncesinde yurtdışından alışveriş deneyimim yok o yüzden bu şekilde olması aklıma yattı direk almanya üzerinden nasıl alınabilir vergisi gümrüğü deneyimli değilim trde yazan fiyatta herşey dahil fiyat şeklinde belirtiyor eğer vergisi daha az çıkarsa aradaki farkı iade ediyormuş fazla çıkarsada bize yansıtmıyormuş açıkçası bu hoşuma gitti
Garantisini ve klavyeyi yarın müşteri hizmetleri üzerinfen sorcam
Klavyede qwerty şeklinde belirtmiş nasıl bişi merak ettim ancak fiyat olarak trden baya ucuz izlenimi aldım
Bu paraya co.uk'den 3060'lı Legion 5 alınıyor.
@Mysa
Hocam yurtdışı deneyimim yok açıkçası o yüzden doğrudan yabancı amazon yerine tr deki yabancı satıcıları inceledim ama direk yurtdışından daha çok seçenek mevcut fiyatlara da baktım iyi gibi onları da inceleyeceğim

Benim size önerim bu bütçe ile 3050 falan hayatta almamanız olur. Avrupa Amazon'dan şu an sipariş vereceğiniz ürün Türkiye'deki pazar yerlerinden vereceğiniz ürüne oranla %90 daha hızlı size teslim edilir Garanti vb. konular için bir şey diyemiyorum. Legion 5'in stock RAM'leri zaten kötü olduğundan değiştireceğim der, 120Hz panel de sorun değil ekstra monitörüm var vs. derseniz aşağıdaki ürünü alabilirsiniz. Güncel kurla 13.5K civarı bir şeye denk gelir.

3050 aslında benim de ilk tercihim değil ama şuan trde onu bulabildim bu fiyat ve özellik bandında ama gümrük ve garanti işlerini araştırıp doğrudan yurtdışından almak da mantıklı geliyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…