Amazon.de’den kullanılmış ürün almak

Melihherenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Amazon.de sitesinde kullanılmış ürünler de satılıyor bildiğiniz üzere. Normalde 1300 Euro civari olan 2080 Ti 500 eurolara denk geliyor. Amazon'a da ürün konusunda güveniyorum fakat kullanılmış ürünler Türkiye’ye geliyor mu bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar Amazon.de sitesinde kullanılmış ürünler de satılıyor bildiğiniz üzere. Normalde 1300 Euro civari olan 2080 Ti 500 eurolara denk geliyor. Amazon'a da ürün konusunda güveniyorum fakat kullanılmış ürünler Türkiye’ye geliyor mu bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Büyük ihtimalle gelir, aliexpress duyduğuma göre çakma ekran kartları vs vs gibi şeylerden dolayı batışta, çinde üretildiği için çindeki ürünleri çoğu kişi almıyor sebebi corona virüsü vs gibi şeylerden dolayı almanı tavsiye etmem.

Sipariş verirken satan mağaza, Türkiye'den sipariş alıp almadıklarını belirtir. Türkiye'de ilave olarak gümrük ödeneceğini de unutma. (500 Avro yaklaşık olarak 3000 tl yapar. Günlük kura göre değişir. + Gümrük)

Amazon.de vergi, masraf dahil olarak gösteriyor diye biliyordum. Teşekkürler
Sepetine ekleyip adresini yazdıktan sonra çıkar ücretler. Daha sonradan ödemezsiniz, alırken ödüyorsunuz. 500 Euroluk bir üründe 100 Euro vergi çıkıyo devletimiz sağolsun.

.
vergg.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı