pokebuha Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Almanyadayım Amazon.de'den TR kartımla taksitle alışveriş yapabilir miyim? Veya Almanya'dan taksitle alışveriş yapabileceğim yer var mı?
Almanyadayım Amazon.de'den TR kartımla taksitle alışveriş yapabilir miyim? Veya Almanya'dan taksitle alışveriş yapabileceğim yer var mı?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 6 Ekim 2024 #2 Evet yapabilirsiniz.
pokebuha Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Taksit seçeneğini bir türlü bulamadım. Ben mi göremedim MekatronikciAbi dedi: Evet yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Taksit seçeneğini bir türlü bulamadım. Ben mi göremedim MekatronikciAbi dedi: Evet yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 6 Ekim 2024 #4 pokebuha dedi: Taksit seçeneğini bir türlü bulamadım. Ben mi göremedim Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı ise çıkmaz kredi kartı ise ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkar.
pokebuha dedi: Taksit seçeneğini bir türlü bulamadım. Ben mi göremedim Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı ise çıkmaz kredi kartı ise ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkar.
pokebuha Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #5 MekatronikciAbi dedi: Hocam banka kartı ise çıkmaz kredi kartı ise ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkar. Genişletmek için tıkla... Enpara kredi kartı. Almanya adresinde amazon.de den taksitle alışveriş yapmak istiyorum
MekatronikciAbi dedi: Hocam banka kartı ise çıkmaz kredi kartı ise ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkar. Genişletmek için tıkla... Enpara kredi kartı. Almanya adresinde amazon.de den taksitle alışveriş yapmak istiyorum