Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2024 #121 j.j. winchester dedi: Merhaba. Ben de 12 Temmuz'da telefon mülakatına katıldım ama hala bir dönüş sağlanmadı. İki defa mail atmama rağmen dönüş yapılacağı söylendi halen bekliyorum. Size dönüş yapıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayım bende, ikinci mail'i bugün attım ve aynı cevabı yolladılar...
j.j. winchester dedi: Merhaba. Ben de 12 Temmuz'da telefon mülakatına katıldım ama hala bir dönüş sağlanmadı. İki defa mail atmama rağmen dönüş yapılacağı söylendi halen bekliyorum. Size dönüş yapıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayım bende, ikinci mail'i bugün attım ve aynı cevabı yolladılar...
X Xriple Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #122 Merhaba 2 hafta önce part time olarak başvurdum mülakat için aradılar size geri döneceğiz dediler ama hala dönmediler
Merhaba 2 hafta önce part time olarak başvurdum mülakat için aradılar size geri döneceğiz dediler ama hala dönmediler
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2024 #123 Xriple dedi: Merhaba 2 hafta önce part time olarak başvurdum mülakat için aradılar size geri döneceğiz dediler ama hala dönmediler Genişletmek için tıkla... Bize de hiç dönmeyecekler sanırım... aramaya da çekiniyorum
Xriple dedi: Merhaba 2 hafta önce part time olarak başvurdum mülakat için aradılar size geri döneceğiz dediler ama hala dönmediler Genişletmek için tıkla... Bize de hiç dönmeyecekler sanırım... aramaya da çekiniyorum
X Xriple Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #124 Dönerler ama ne zaman artık başka iş bakıyorum şimdi zaten verdikleri de ekstra bir şey yok
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #125 Xriple dedi: Dönerler ama ne zaman artık başka iş bakıyorum şimdi zaten verdikleri de ekstra bir şey yok Genişletmek için tıkla... Başka mailden de yazdım yarında soracağım, işe alım sürecini. Umarım net bir cevap alırım, siz benden de fazla beklemişsiniz
Xriple dedi: Dönerler ama ne zaman artık başka iş bakıyorum şimdi zaten verdikleri de ekstra bir şey yok Genişletmek için tıkla... Başka mailden de yazdım yarında soracağım, işe alım sürecini. Umarım net bir cevap alırım, siz benden de fazla beklemişsiniz
X Xriple Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #126 Trendyol depoya başvurdunuz mu
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #127 Xriple dedi: Trendyol depoya başvurdunuz mu Genişletmek için tıkla... Nerden başvuru yapılıyor bulamadım maalesef
Xriple dedi: Trendyol depoya başvurdunuz mu Genişletmek için tıkla... Nerden başvuru yapılıyor bulamadım maalesef
X Xriple Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #128 Sanırsam buradan Webhelp Türkiye Depo Personeli /Tuzla İŠİlanı - 24.07.2024
Mortifera Raven Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #129 Xriple dedi: Sanırsam buradan Webhelp Türkiye Depo Personeli /Tuzla İŠİlanı - 24.07.2024 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, bakacağım şimdi
Xriple dedi: Sanırsam buradan Webhelp Türkiye Depo Personeli /Tuzla İŠİlanı - 24.07.2024 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, bakacağım şimdi
X Xriple Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #130 Rica ederim Amazon veya trendyoldan tekrardan bir gelişme olursa haber edebilir misiniz