Amazon depodan alınan ürünlerde sorun çıkar mı?

Bart Allen

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhabalar, Amazon'dan Kingston KC3000 1TB M.2 SSD alacağım, lakin Prime ile daha ikinci el ürün alabiliyormuşuz ve bu ürünler Amazon depoya gönderilen iade ürünler oluyormuş. Sizce ikinci el olarak alsam bir sorun yaşar mıyım? Sıfırı ile arasında 300 TL gibi cüzi bir fiyat var. Sizce almaya değer midir? Sonuç olarak yine Amazon'dan alıyoruz; herhangi bir sorun olursa yine karşımızdaki sorumlu, Türkiye'deki iade konusunda en iyi olan firmalardan birisi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Amazon'dan Kingston KC3000 1TB M.2 SSD alacağım, lakin Prime ile daha ikinci el ürün alabiliyormuşuz ve bu ürünler Amazon depoya gönderilen iade ürünler oluyormuş. Sizce ikinci el olarak alsam bir sorun yaşar mıyım? Sıfırı ile arasında 300 TL gibi cüzi bir fiyat var. Sizce almaya değer midir? Sonuç olarak yine Amazon'dan alıyoruz; herhangi bir sorun olursa yine karşımızdaki sorumlu, Türkiye'deki iade konusunda en iyi olan firmalardan birisi olacak.

2 tip iade ürün vardır, biri bozuk olan ki haklı bir gerekçe 2.si ise beğenilmeyen ürün.Bozuk ürün gönderilirse pişman olabilirsin ama beğenilmeyen ürün gönderilirse (sen beğeniyorsan) bayağı kâr edersin.

Olabiliyormuş diye bir şey yok zaten amazon deponun sattığı ürünler zaten iadeye göndeirlmiş kutusu açılmış ürünler.

Olabiliyormuş diye bir şey yok zaten Amazon deponun sattığı ürünler zaten iadeye göndeirlmiş kutusu açılmış ürünler.

Peki bir ürünü aldık ve istediğimiz gibi değil iade koşulları yine aynı değil mi?

Maalesef hocam, ama yanıt aramadım çok çünkü Amazon depoda yeni gibi yazan hariç alınmaz sanırım o izlenime kapıldım. Bir de ürün kulaklık hijyen vs o yüzden vazgeçtim ama daha genel bir üründe sanırım sıkıntı çıkmaz. Ve iade durumunda da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı