Amazon ekran koruyucusunu iade alır mı?

AggY

Centipat
Daha fazla  
Amazon'dan Spigen 2'li ekran koruyucu aldım bugün geldi uyguladım telefona düzgün yapışmadı 2'side attı kendini. Yapışan yerlerinde baloncuğu gitmedi. Amazon müşteri temsilcisine yazdım yapıştırdım kullandım ekran koruyucu attı kendini çöp oldu iade edebilir miyim diye iade kodu oluşturdu. Bu aşamadan sonra kesin iade alırlar değil mi? İadeye gönderdikten sonra iptal yeme şansı var mıdır?

İfadeler: WHT

Sen takamamısısındıır ve ekran koruyucu kulanmıssın neden iade aslınlar ki.

Sen takamamısısındıır ve ekran koruyucu kulanmıssın neden iade aslınlar ki.

Kral forumda amazonan alıp takıp beğenmedim deyip iade edip para iadesi alan var. Ki bana gelen üründe takma aparatı var takamama gibi bir olay yok aparata taktım yapıştı bir tarafı kalan taraf ekrandan çıkıyordu ne kadar bastırsamda atıyordu bildiğin sıkıntılı üründü 2side Amazon müşteri temsilcisine yazdım iade oluşturdu iptal olur mu diye düşünüyorum benim şansıma.

İade alıyorlar. iPhone SE telefonum için Spigen kolay takılabilir olan koruyucudan satın aldım. Taktığımda kenarları boşlukta ve baloncuklu kaldı. Durumu desteğe anlattığımda iade oluşturabileceğimi söylediler ve iade ettim. Tabi bu olayı yaklaşık 1-2 sene önce yaşamıştım. Şu an iade politikaları değiştiyse bilemem. Desteğe yazarsan net sonuç alırsın.

İade reddedilir. Düzgün takılamayan üründen sorumluluk almazlar.
Kral forumda amazonan alıp takıp beğenmedim deyip iade edip para iadesi alan var. Ki bana gelen üründe takma aparatı var takamama gibi bir olay yok aparata taktım yapıştı bir tarafı kalan taraf ekrandan çıkıyordu ne kadar bastırsamda atıyordu bildiğin sıkıntılı üründü 2side Amazon müşteri temsilcisine yazdım iade oluşturdu iptal olur mu diye düşünüyorum benim şansıma.

Yazdım hocam iade talebi oluşturdu birazdan kargoya gidip iade edeceğim benim düşündüğüm şey yoladıktan sonra geri bana yollarlar mı iade almayıp müşteri temsilcisi iade hakkınız var dediği halde bir de özellikle belirttim taktım kullandım oturmadı diye.

Durumu güzelce anlatıp ürünün istediğin gibi olmadığını, sıkıntılı olduğunu söylediysen iade alınır.

A
Siz nereden sipariş ettiniz hocam.

Vallahi hocam yaşadığım durumu yazdım Amazon müşteri temsilciside kullanılmış ürün iade alınmaz demedi verdim kargoya geldim bekleyeceğiz artık.
Amazondan almıştım. İade edeceğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…