ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #1 Amazon hesabımdan giriş yaptığımda sadece 7 Mayıs salı gözüküyor. 4 Mayıs cumartesi tarihi gözükmüyor, o tarihte almak istiyorum. Nasıl yapacağım? Kendi hesabımdan bakınca: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024
Amazon hesabımdan giriş yaptığımda sadece 7 Mayıs salı gözüküyor. 4 Mayıs cumartesi tarihi gözükmüyor, o tarihte almak istiyorum. Nasıl yapacağım? Kendi hesabımdan bakınca:
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #2 ferr dedi: Amazon hesabımdan giriş yaptığımda sadece 7 Mayıs salı gözüküyor. 4 Mayıs cumartesi tarihi gözükmüyor, o tarihte almak istiyorum. Nasıl yapacağım? Eki Görüntüle 2184986 Kendi hesabımdan bakınca: Eki Görüntüle 2184997 Genişletmek için tıkla... Prime üyeliğiniz varsa en hızlı teslimattan faydalanabiliyorsunuz.
ferr dedi: Amazon hesabımdan giriş yaptığımda sadece 7 Mayıs salı gözüküyor. 4 Mayıs cumartesi tarihi gözükmüyor, o tarihte almak istiyorum. Nasıl yapacağım? Eki Görüntüle 2184986 Kendi hesabımdan bakınca: Eki Görüntüle 2184997 Genişletmek için tıkla... Prime üyeliğiniz varsa en hızlı teslimattan faydalanabiliyorsunuz.