Amazon Erka vs. Hepsiburada

Birikiuc

Picopat
Amazon'da Q10 Erka satıcısı tarafından 345TL gibi bir fiyata satılıyor. Hepsiburada'da da yine Q10 365 TL. Sizce Amazon'dan Erka'dan mı alayım yoksa Hepsiburada'dan mı? Yorumlar var olumlu ancak sayısı çok az. Ürünün 1000+ yorumu var ama satıcının toplam 20 / 30 civarı yorumu var. Güvenmedim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon güvenilirdir. Ürün gönderilmemesi gibi bir sorun olmaz. Yanlış ürün gönderilirse de Amazon bu konuda çok hassastır biraz uğraşırsınız ama bunların hepsi çok küçük ihtimaller kısaca güvenebilirsiniz.

Amazondan birkaç siparişim oldu ama hepsi amazon.com.tr'den idi. Başka satıcıdan hiç almadım eğer diğer siteler gibi ürünü sattıktan sonra beni unutacaksa hiç almayayım.

Amazondan birkaç siparişim oldu ama hepsi amazon.com.tr'den idi. Başka satıcıdan hiç almadım eğer diğer siteler gibi ürünü sattıktan sonra beni unutacaksa hiç almayayım.
Hocam ben amazon.tr sandım alacağınız adresi. Yurtdışından gelecek amazon.tr'den almazsanız. Tahminimce vergi çıkar. Ben amazon tr den 10 larca kez alışveriş yaptım fakat yurtdışından hiç almadım ama yine de sorun çıkacağını sanmıyorum belki vergi çıkabilir araştırın isterseniz. Fakat uğraşmak istemiyorsanız hepsiburada'dan sipariş edebilirsiniz direkt olarak.

Amazon Prime kullancısı olarak şunu diyebilirim. Amazon dünyanın en büyük markalarından biridir. Bu Türkiye kolu Türkiye tarafıda gayet başarılı Prime üyesi olursanız her ay 12 ve 13'ünde indirimlerden faydalanıyorsunuz. Bir sürü LoL skini bedava oyunlar dizi film ne ararsanız bulabiliyorsunuz. Gözü kapalı Amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca kargolar bedava oluyor. Prime üyelerine 1 TL'lik ürün için bile kargo alabiliyorsunuz.

Amazon müşteri desteğine yazılı mesaj yollayıp stoğa (alacağınız adeti de belirtip) eklemelerini belirtin. Yalnızca kendilerinin sattığı ve gönderdiği ürünleri satın alacağınızı söyleyin.

Hocam amazon yazmışım ben ama amazonun yurt dışında da olduğunu unuttum. Amazon.com.tr'den alıyorum site olarak ama satıcı erka. Vergi falan yok yani benim hatam oldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…