yekta.t Decapat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #11 VanT0R dedi: Amazon'dan daha önce alışveriş yaptım yazılan teslim tarihinde getiriyorlar. Yarın sana ulaşır şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur kino dedi: O AGT'yi hiç sevmiyorum. 30-40 siparişimin 2 tanesi bunlara denk geldi birinde kutunun bir tarafı komple yırtıktı. Kolay Gelsin firmasıyla bir tane sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hangi kargo ile geleceğini nasıl öğrenebilirim
VanT0R dedi: Amazon'dan daha önce alışveriş yaptım yazılan teslim tarihinde getiriyorlar. Yarın sana ulaşır şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur kino dedi: O AGT'yi hiç sevmiyorum. 30-40 siparişimin 2 tanesi bunlara denk geldi birinde kutunun bir tarafı komple yırtıktı. Kolay Gelsin firmasıyla bir tane sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hangi kargo ile geleceğini nasıl öğrenebilirim
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Eylül 2020 #12 yekta.t dedi: Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur Hangi kargo ile geleceğini nasıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İstanbul ise %99 Kolay Gelsin ile gelir. AGT çok nadir denk geliyor. Dediğim gibi 40 siparişin ikisinde bu denk geldi.
yekta.t dedi: Teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur Hangi kargo ile geleceğini nasıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... İstanbul ise %99 Kolay Gelsin ile gelir. AGT çok nadir denk geliyor. Dediğim gibi 40 siparişin ikisinde bu denk geldi.
yekta.t Decapat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #13 kino dedi: İstanbul ise %99 kolay gelsin ile gelir. Agt çok nadir denk geliyor. Dediğim gibi 40 siparişin ikisinde bu denk geldi. Genişletmek için tıkla... Kocaeli İzmit adres yakın sayılır, umarım dediğiniz firma ile gelir.
kino dedi: İstanbul ise %99 kolay gelsin ile gelir. Agt çok nadir denk geliyor. Dediğim gibi 40 siparişin ikisinde bu denk geldi. Genişletmek için tıkla... Kocaeli İzmit adres yakın sayılır, umarım dediğiniz firma ile gelir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Eylül 2020 #14 yekta.t dedi: Kocaeli İzmit adres yakın sayılır, umarım dediğiniz firma ile gelir. Genişletmek için tıkla... Kışlık bot lazım mı? İndirimden efsane bir ayakkabı kaptım 44 numaraysa linkini vereyim 1 tane kaldı stokta onu da al yanına.
yekta.t dedi: Kocaeli İzmit adres yakın sayılır, umarım dediğiniz firma ile gelir. Genişletmek için tıkla... Kışlık bot lazım mı? İndirimden efsane bir ayakkabı kaptım 44 numaraysa linkini vereyim 1 tane kaldı stokta onu da al yanına.