Amazon Farklı Satıcıdan Cloud2 Satın alma

cagrimrcn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Cloud2 almayı düşünüyorum. Fakat fiyatı 85 doların üstünde olduğu için vergili oluyor fiyatı. Başka bir satıcı 84 dolara satıyor yaklaşık 5000 geri bildirim almış %100 pozitif fakat sattığı şeyler genellikle ev için oyuncak araç gereç vb. sizce ordan almak mantıklı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir söylem vardır hep, bir şey ucuzsa eğer sorunludur.
Pahalı ise kalitelidir. Bu söylem bence doğru bir söylem değil bana göre.Hocam güvenmemekle de haklısınız bir alıcı olarak ancak satıcı ile irtibata geçip birazda olsa rahatlayabilirsiniz.
Ayrıca hangi siteden veya satıcıdan aldığınızı da bilemiyoruz 5000 geri bildirim gayet güzel bir durum.

Size alın desek olur da ürün bozuk çıkarsa biz mahçup oluruz.
Kararı sizin vermeniz bu koşullarda en doğrusudur.

Şöyle bir söylem vardır hep, bir şey ucuzsa eğer sorunludur.
Pahalı ise kalitelidir. Bu söylem bence doğru bir söylem değil bana göre.Hocam güvenmemekle de haklısınız bir alıcı olarak ancak satıcı ile irtibata geçip birazda olsa rahatlayabilirsiniz.
Ayrıca hangi siteden veya satıcıdan aldığınızı da bilemiyoruz 5000 geri bildirim gayet güzel bir durum.

Size alın desek olur da ürün bozuk çıkarsa biz mahçup oluruz.
Kararı sizin vermeniz bu koşullarda en doğrusudur.
Konuyu açtıktan 10 dakika sonra siparişi vermiştim cevabını yeni okudum yinede teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı