Amazon Fire 7 Türkçe dil nasıl eklenir?

1616631118266.png

1616631148479.png

Arkadaşlar dayımın akrabası yurtdışından Amazon Fire 7 tablet getirmiş, hediye etmiş. Dayım da pek anlamadığı için bana verdi. Bunu nasıl Türkçeye çeviririm? İncelediğim kadarıyla kendi yazılımı var FireOS adında ve Türkçe dil yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
sırf sana yazmak için üye oldun inan. aynı tablet fire8 de bende var. tamamen türkçe olmasada kısmen türkçe oluyor. sadece ayarlarda bi kaç sekme İngilizce kalıyo. neyse çözüme şu şekilde ulaştım ben. quickshortcutmaker adlı uygulamayı tablete indir. kur. aç uygulamayı (tableti hangi il ile kullanıyosan) tablet dili İngilizce varsayıyorum. uygulamadaki arama kısmına langue yaz bir boşluk bırak ve arat. yine İngilizce varsayarak settings sekmesini bulacak yani ayarlar. ona tıkla ardından altında 4 sekme daha açılıyor. açılan ilk sekmeye setting altındaki tıkla. onun içindede ok işareti yanında Try yazıyor onada tıkla. + dan türkçe dili indir ekle cihaz türkçe olacak. açık net anlattım takılırsan tekrar oku. not: ayarlardan dil menüsüne asla girme girersen sistem yine dili ingilizceye çevirir. bu durumda tüm işlemi tekrar yap yine Türkçe olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı