Merhaba, Amazon Fire HD 10 9th Generation tabletim var. 64 Bit uygulamaları yükleyemiyorum. 64 Bit (32 Bit mode) yazıyor. ROM kurarak çözmek istiyorum. Ancak bir bilgim yok. Daha önce Redmi Note 8'e ROM kurmuştum. Ama bu tablete nasıl ROM kuracağım bilmiyorum. Root yok, Bootloader açık değil. TWRP yok. Hiçbir şey yok. Ne yapabilirim? 64 Bit yapmak için bu cihazı bilenler bilgilendirirse sevinirim.
o cihazlara Custom ROM kurmak çok zor. Amazon Bootloader açmanı izin vermiyor. eğer fire HD 8'deki gibi test point ile Bootloader açılıyorsa. O zaman mümkün olabilmekte. HD 8 2018 cihazıma o şekil LineageOS 17.1 kurmuştum.
Bu arada XDA'da bunları buldum kaynakta yönergeler mevcut.
Disclaimer /* * Your warranty is... still valid? * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, * or you getting fired because the alarm app failed. * Please do some research if you have any concerns about features...
o cihazlara Custom ROM kurmak çok zor. Amazon Bootloader açmanı izin vermiyor. eğer fire HD 8'deki gibi test point ile Bootloader açılıyorsa. O zaman mümkün olabilmekte. HD 8 2018 cihazıma o şekil LineageOS 17.1 kurmuştum.
Disclaimer /* * Your warranty is... still valid? * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, * or you getting fired because the alarm app failed. * Please do some research if you have any concerns about features...
Cevabın için teşekkür ederim. Bu konuyu okudum ama hiçbişe anlamadım. Türkçeye çevirince de aynı. Verilen kodları nereye yazacağım falan hiç anlaşılır değil. Bir video olsa daha iyi olurdu. Yazılardan anlamıyorum çok, video şeklinde, en azından adam ne yapıyorsa onu yapıyorum.