Amazon Fiyat Sınırı

• Konuyu başlatan mhn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.037

mhn

Kilopat
Merhaba. Biliyorum bu konu hakkında henüz yeni açılmış konular var fakat aklımdaki soru, ürün her şey dahil toplamda 1176,42 dolar tutuyor. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla belli tutarın üzerindeki alımlar ticari kapsama giriyormuş. Böyle bir durumla karşılaşır mıyım? Ek olarak "Estimated Tax To Be Collected" neden 0 görünüyor? Alınacak verginin burada yazması gerekmiyor mu?

Alışveriş özeti şu şekilde:

Screenshot_20191129_185347_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Alacağım ürün:

Verdiğin vergi 190 dolar zaten. Orada 0 gözüken şey vergi değil. Ticari amaç demek aynı üründen 5-10 tane getirtmek demek. Sen bir tane sipariş verdiğin için ticariye girmiyor, zaten vergisini de vermiş oluyorsun yani sorun yok.

Aynı özelliklerde Monster neden almıyorsun ki?

Özellikler aynı değil 144hz ekran, killer ethernet ve wi-fi, nvme ssd var ve monster 500 tl değil 700 tl civarı daha pahalı
Verdiğin vergi 190 dolar zaten. Orada 0 gözüken şey vergi değil. Ticari amaç demek aynı üründen 5-10 tane getirtmek demek. Sen bir tane sipariş verdiğin için ticariye girmiyor, zaten vergisini de vermiş oluyorsun yani sorun yok.
Teşekkürler, bir forumda 1000 dolar üzeri ithalata giriyor minvalinde bir şey görmüştüm o yüzden tedirgindim. 2-3 saate siparişi oluştururum. Süreci de buraya eklerim.

Aynı şekilde bende amazondan leptop almayı düşünüyorum global garantisi oluyor mu bunların acaba bilginiz var mı? Amazon livechat ile konuştuğumda var dediler fakat teknosa vatan gibi yerlerde yok diyorlar aslı nedir acaba.

Özellikler aynı değil 144hz ekran, killer ethernet ve wi-fi, nvme ssd var ve monster 500 tl değil 700 tl civarı daha pahalı

Teşekkürler, bir forumda 1000 dolar üzeri ithalata giriyor minvalinde bir şey görmüştüm o yüzden tedirgindim. 2-3 saate siparişi oluştururum. Süreci de buraya eklerim.
Siparişi oluşturdun mu dostum geldi mi ne durumda bilgi verebilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı