M Memoli38 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #1 Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL) : Amazon.fr: Informatique Achetez Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL): Amazon.fr ✓ Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) www.amazon.fr Bu satıcıdan ekran kartı alacağım ama dolandırıcı olma ihtimali var mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021
Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL) : Amazon.fr: Informatique Achetez Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL): Amazon.fr ✓ Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) www.amazon.fr Bu satıcıdan ekran kartı alacağım ama dolandırıcı olma ihtimali var mı sizce?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 1 Eylül 2021 #2 Stok yok.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 1 Eylül 2021 #3 -Stok yok, -Türkiye'nin dolandırıcılarını çözememişken Fransa Amazon'u çözmek biraz daha sürecektir.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 1 Eylül 2021 #4 Memoli38 dedi: Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL) : Amazon.fr: Informatique Achetez Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL): Amazon.fr ✓ Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) www.amazon.fr Bu satıcıdan ekran kartı alacağım ama dolandırıcı olma ihtimali var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Amazon da öyle bir sorun çıkacağını zannetmiyorum yine de arayıp sor ve buraya yazarsan sevinirim ben de merak ettim yurt dışı siparişlerinde nasıl bir destek sağlıcaklar.
Memoli38 dedi: Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL) : Amazon.fr: Informatique Achetez Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC NVIDIA 8 Go GDDR6X Noir Full-Height/Full-Length (FH/FL): Amazon.fr ✓ Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) www.amazon.fr Bu satıcıdan ekran kartı alacağım ama dolandırıcı olma ihtimali var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Amazon da öyle bir sorun çıkacağını zannetmiyorum yine de arayıp sor ve buraya yazarsan sevinirim ben de merak ettim yurt dışı siparişlerinde nasıl bir destek sağlıcaklar.