Amazon.com'dan Logitech G633 almak istiyorum. Maalesef Amazon.de Türkiye'ye bu kulaklığı yollamıyor ya da ben yapamadım. Amazon.com yolluyor ama şöyle bi yazı yazıyor; Sold by i-Tech Mall and Fulfilled by Amazon. Bu "Fulfilled" nedir? Herhangi bir sorun çıkar mı acaba?
Anladığım kadarıyla ürünü i-Tech Mall tedarik edip Amazon'a yolluyor, Amazon paketleyip bana yolluyor. Peki garanti işlerini felan ben Amazon ile mi hallediyorum acaba? Birde herhangi bir sıkıntı çıkar mı gümrük felan?
Anladığım kadarıyla ürünü i-Tech Mall tedarik edip Amazon'a yolluyor, Amazon paketleyip bana yolluyor. Peki garanti işlerini felan ben Amazon ile mi hallediyorum acaba? Birde herhangi bir sıkıntı çıkar mı gümrük felan?
Hort oluyor ama bakan olursa diye yazıyorum ürünleri Amazon satmıyor ama Amazon deposu tarafından ve Amazon tarafından kargoya veriliyor. 1-2 dolar fazla verip Amazon'un sattığı ürünleri almak benim kanaatımca daha iyi olacaktır sebebi ise Amazon kendi ürünlerinde sıkıntı çıkınca esneklik yapabiliyor.