Amazon Game'e giriş yapılmıyor

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon Game'ye ilk defa gireceğim için ne yazacağım bilmiyorum. Mail adresimi falan yazdım olmadı. Başka mail adresi yazmamı istiyor galiba.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2021.10.02 - 18.46.10.49.png
    Desktop Screenshot 2021.10.02 - 18.46.10.49.png
    98,7 KB · Görüntüleme: 68
Amazon TR hesabın varsa ve Prime satın aldıysan onun mailini ve şifresini gireceksin.

Foruma bununla ilgili konu açana kadar orada yazanı Google Translate'e kopyala yapıştır yapıp Türkçe'ye çevirsen ne olduğunu anlarsın zaten.

Sonra "niye senin gibi insanlar var?" diye şikayet etme!

Yakında "tuvalete nasıl gidicem?" diye konu açacaksın, forum olarak endişeliyiz... İkrah geldi artık...

Prime üyeliğini hangi mail adresi üzerinden aldıysanız onunla giriş yapmanız gerekiyor.
Kodu doğru yazıyorum. Yanlış yazmışım gibi bir daha yaz diyor. 5 6 kere yaptım yine aynı şey oluyor.
Acaba ilk defa buraya girmem için bir yerden kayıt mı olmak gerekiyor? İlk defa gireceğim çünkü.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2021.10.02 - 18.59.32.68.png
    Desktop Screenshot 2021.10.02 - 18.59.32.68.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 25
Amazon TR hesabın varsa ve Prime satın aldıysan onun mailini ve şifresini gireceksin.

Foruma bununla ilgili konu açana kadar orada yazanı Google Translate'e kopyala yapıştır yapıp Türkçe'ye çevirsen ne olduğunu anlarsın zaten.

Sonra "niye senin gibi insanlar var?" diye şikayet etme!

Yakında "tuvalete nasıl gidicem?" diye konu açacaksın, forum olarak endişeliyiz... İkrah geldi artık...
Orada yazanı translateden çevirdim zaten. Yine olmayınca konu açtım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı