Amazon Gaming aktif olmuyor

Rolex26

Megapat
Daha fazla  
Amazon Prime üye oldum Amazon Gaming için ama Amazon videoya giriyorum Gaming'e giremiyorum ödeme bilgilerinizde sorun var diyor. Ama herhangi bir sorun yok sürekli kullandığım kart Amazon'da kayıtlı zaten kartım kac kez Amazon'dan aynı kartla alısveriş yaptım.

Amazon Prime üye oldum Amazon Gaming için ama Amazon videoya giriyorum Gaming'e giremiyorum ödeme bilgilerinizde sorun var diyor. Ama herhangi bir sorun yok sürekli kullandığım kart Amazon'da kayıtlı zaten kartım kac kez Amazon'dan aynı kartla alısveriş yaptım.
Ödemeyi "Papara" ya da "İninal" gibi sanal kartlar ile yaparsan geçersiz olur. Fiziksel bir kart ile ödeme yapman gerekiyor. Prime ve Alışveriş farklıdır.

Ödemeyi "Papara" ya da "ininal" gibi sanal kartlar ile yaparsan geçersiz olur. Fiziksel bir kart ile ödeme yapman gerekiyor. Prime ve alışveriş farklıdır.

Banka kartı ıle yaptım ödemeyi Prime Gaming eski hesap bağlıymış şimdi oldu ben asıl hesapta aynı bilgilerle kartı kabul etmedi daha önce Prime aboneliğim vardı sonra kullanmadığım için iptal etmiştim şimdi aktif edemiyorum asıl hesabım ile yeni hesap açtım şimdi bu şekilde oldu yeni hesapta aktif edebildim ama asıl hesapta kabul etmiyor kartı.

Banka kartı ıle yaptım ödemeyi Prime Gaming eski hesap bağlıymış şimdi oldu ben asıl hesapta aynı bilgilerle kartı kabul etmedi daha önce Prime aboneliğim vardı sonra kullanmadığım için iptal etmiştim şimdi aktif edemiyorum asıl hesabım ile yeni hesap açtım şimdi bu şekilde oldu yeni hesapta aktif edebildim ama asıl hesapta kabul etmiyor kartı.
O çok sıkıntılı bi konu, eski hesabına girip ordaki kartı değiştirmen vs. gerekebilir. hala işe yaramıyosa.

O çok sıkıntılı bir konu, eski hesabına girip oradaki kartı değiştirmen vs. gerekebilir. Hala işe yaramıyorsa.

Şimdi de Mass Effect oyununu aldım ama Origin'da gözükmüyor Origin web sitesinde gözüküyor oyun ama uygulamasında gözükmüyor indiremiyorum oyunu.

Tamam hallettim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı