Amazon Gaming kasa alınır mı?

ekjear

Hectopat
Dark Teknobiyotik AMD Ryzen 5 1600, 8 GB, 480SSD, RX560, FreeDOS masaüstü bilgisayar (dk-PC-HB1601-2) Amazon.com.tr

Bu kasayi almayi dusunuyorum, saticisi Amazon. Cok fazla oyun oynamiyorum, genellikle film, video icin kullanacagim. Oyun olarak da LoL CS FIFA oynayacagim. Sorun yasar miyim bu oyunlarda?

Alınmaz dostum

9 bin TL için fena değil gibi, APU var o paralara tek.

RAM'i 8 eklesen daha iyi olur evet bu sistem gunumuz icin sana yeter pekiya gelecekte yetecekmi

Film video için gayet alınır fakat LoL harici dediğin oyunları kaldırmaz bu sistem FIFA CS de sıkıntı yaratir.

CS FIFA oynayacagim. Sorun yasar miyim bu oyunlarda?
Bütçenizi biraz yükseltip şu sistemi alırsanız çok iyi olur. Dark kasa da çok yüksek ihtimalle Aerecool 350W veya benzeri bir PSU olacaktır. 8GB RAM yetersiz PSU ve ram ekliyim deseniz ve ekran kartınızı yükseltmek isteyeceğiniz zaman epey masraf çıkartacaktır. En güzeli aşağıdaki sistemi almaya çalışın ve en az 5 sene kafanız rahat olsun.

İş görür gibi.

Arada 6000 TL'den fazla fark var. "biraz" arttırmaktan kastınız 6000 TL mi? 1000-1500 olsa neyse.

Son düzenleme:

Taksit imkanları iyiymiş sistemi şu hale getirsem nasıl olur? Bir de site güvenilir mi?

sistem bileşenleri​

AMD Ryzen 5 5600 4.4GHz 6/12 çekirdek işlemci
MSI A520M Pro anakart.
XPG 32 GB (2 adet 16 GB) 3200MHz bellek.
MSI RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB ekran kartı

Vento neptune 4xargb fanlı kasa.
FSP Hyper Pro 650W 80+ Bronze güç kaynağı.
Adata Swordfish 500GB M.2 1800-1200MB/s SSD.

İnventus güvenilirdir. Ödemede kolay yolu bulduysanız ve kafanıza yattıysa iyi bir sistem.

Arada 6000 TL'den fazla fark var. "biraz" arttırmaktan kastınız 6000 TL mi? 1000-1500 olsa neyse.
Ben teklif yaptım değerlendirmesini yaptı ve almak mantıklı geldi demekki. Hatta kendisi taksit düşünüp sistemi R5 5600, 32GB RAM ve RTX 3060 yükseltmesi ile almayı düşünüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…