Amazon geciken kargo nerede?

Rasek241

Decapat
Daha fazla  
23 Ekim tarihinde bir sipariş verdim.
6 Kasım'da teslim edilecek yazıyordu, 4 Kasım'da İstanbul'a geldi olarak gözüküyor fakat hala kargo şirketine teslim edilmemiş. Kolay gelsin kargo şirketiyle görüştüğümde kargo bize ulaşmamış Amazon'u arayın dediler. 7 Kasım günü aradığımda haftaya salıya kadar (yani dün) teslim edilecek dendi.

Dün yeniden aradım. Kargo kayıp mi oldu vs. sormak için. Müşteri hizmetlerindeki çalışan "kolay gelsinle değil başka bir şirketle teslim edilecek size bugün veya yarın mesaj gelir" dedi fakat hala tık yok. Dalga mi geçiyorlar oyalamaya mi çalışıyorlar anlamıyorum. Kargom Amazon'un sitesinde hala 4 Kasım "paket teslimat için başka bir kargo şirketine aktarıldı" olarak görünüyor.
Amazon Prime'im var bu arada hızlı gelsin diye almıştım.

Gülümseten Kasım fırsatları dolayısıyla gecikme olabilir. Aynı buna benzeyen bir dönemde ürün satın almıştım. Her daim Kolay Gelsin ile gelen kargom Prime üyesi olmama rağmen Yurtiçi Kargo aracılığıyla bana teslim edilmişti. Ürünler hasarlı geldiği için müşteri hizmetlerini aradığımda temsilci yoğunluk sebebi ile Yurtiçi Kargo ile size gönderildi tekrar sipariş ederseniz Kolay Gelsin kargo ile yollayacaklarını belirtmişti.

Tam aynısı olmasa da geçen ay Amazon'dan yurt dışı bir mağazadan sipariş vermiştim. Ürün yurt dışında Amazon'un Hollanda deposuna ulaştı ve orada kaldı. Onlarca kez müşteri hizmetleriyle, kargoyla vs. iletişime geçmeme rağmen ürün o depodan çıkmadı. 1 ay sonra para iadesi aldım, tabii kampanyadan aldığım kod vs. yalan oldu. Son zamanlarda çok fazla ortaya çıkmaya başladı bu durumlar. Gümrük düzenlemesiyle aynı tarihlere denk gelmesi de ilginç tabii.

Amazon müşteri hizmetleriyle iletişime geçin para iadesi isteyip, ürünü tekrar almayı deneyin.

Tam aynısı olmasa da geçen ay Amazon'dan yurt dışı bir mağazadan sipariş vermiştim. Ürün yurt dışında Amazon'un Hollanda deposuna ulaştı ve orada kaldı. Onlarca kez müşteri hizmetleriyle, kargoyla vs. iletişime geçmeme rağmen ürün o depodan çıkmadı. 1 ay sonra para iadesi aldım, tabii kampanyadan aldığım kod vs. yalan oldu. Son zamanlarda çok fazla ortaya çıkmaya başladı bu durumlar. Gümrük düzenlemesiyle aynı tarihlere denk gelmesi de ilginç tabii.

Amazon müşteri hizmetleriyle iletişime geçin para iadesi isteyip, ürünü tekrar almayı deneyin.

Sonunda öyle yapacağım zaten, arkadaşımın doğum günü için almıştım. Ona da mahcup oldum Amazon yüzünden. Bir türlü gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı