Amazon Germany'den alacağımız ekran kartlarında Türkiye'de geçerli garanti servisi mevcutmu acaba.

2 ürün sipariş etmiştim. Tahmini teslim tarihinden çok önce geldi biri. Yaklaşık 5 günde. Diğer ürün ise gelmedi... 4 eylülde almıştım ve 25 eylüle kadar beklememi sonrasında para iadesi yapabileceklerini belirtti Amazon müşteri temsilcisi. 25 inde para iadesi talebini başlattım ve ertesi gün sabah para geri hesabıma yattı. Sistemleri ne olursa olsun çok iyi işliyor.

Amazon Germany'den alacağımız ekran kartlarında Türkiye'de geçerli garanti servisi mevcutmu acaba.
Hayır. Amazon Garanti sağlıyor bu konuda satıcı olarak. Yerli Distribütörler ürün bizim değil diyerek sorun çıkarıyorlar. Uluslararası garantisi olan ürünlerde bile bu sorunu çıkaran firmalar var.

Hayır. Amazon garanti sağlıyor bu konuda satıcı olarak. Yerli distribütörler ürün bizim değil diyerek sorun çıkarıyorlar. Uluslararası garantisi olan ürünlerde bile bu sorunu çıkaran firmalar var.

Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Doğrudan amazon.de üzerinden alacaktım ama nakit almadığım için bu yolu seçtim. Taksit yapmak zorundaydım. Bahsettiğiniz garanti durumu ilk baştaki 1 aylık süreç mi yoksa 2 yıllık normal garanti mi?
İşin garibi hala kargoya bile verilmedi. 5 gün veya 1 hafta da gelmesi imkansız gibi. Ürünü biraz daha bekleyip iptal etmeyi düşünüyorum iptal ettiğimde direkt iade yapılır mı?

2 yıllık normal garanti süreci.

Fiyat çok uygun ise iptal için acele etmeyin. Almanya'dan kargoya verildikten 2 gün içinde geliyor çünkü. Aliexpress gibi vs haftalarca sürünmüyor kargolar.

İşin garibi hala kargoya bile verilmedi. 5 gün veya 1 hafta da gelmesi imkansız gibi. Ürünü biraz daha bekleyip iptal etmeyi düşünüyorum iptal ettiğimde direkt iade yapılır mı?

2 yıllık normal garanti süreci.

Fiyat çok uygun ise iptal için acele etmeyin. Almanya'dan kargoya verildikten 2 gün içinde geliyor çünkü. AliExpress gibi vs haftalarca sürünmüyor kargolar.

Çok uygun olduğu söylenemez geçen ay 8 bin TL civarında satışmıştı birçok kez ben bekleyim düşer dedim yükseldi yine. 10 bin TL'ye vergi kargo dahil almış oldum.

Değişiyor. Ellerindeki stoğa ve sipariş önceliğine göre gönderim yapıyorlar. Şans meselesi denilebilir.

Neden olmasın? Dünyanın en iyi alışveriş şirketi desek yalan olmaz.
Ya ürün bozuk gelirse? Zaten garantisi de yok o açıdan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…