Ürünü sipariş verirken 9'unda teslimat diyordu ve aldım. Ürün 4 gün sonra kargoya verildi ve kargoya verildiğinde teslim tarihi 17'sine çıktı. Ama 2 gün içerisinde Hollanda'ya uçağa bineceği yere geldi ve ben 9'unda geleceğini düşünüyordum ama maalesef ki ürünüm günlerdir Hollanda şubeden çıkmış olarak gözüküyor ve herhangi bir güncelleme almıyor.
Ürünü sipariş verirken 9'unda teslimat diyordu ve aldım. Ürün 4 gün sonra kargoya verildi ve kargoya verildiğinde teslim tarihi 17sine çıktı. Ama 2 gün içerisinde Hollanda'ya uçağa bineceği yere geldi ve ben 9'unda geleceğini düşünüyordum ama maalesef ki ürünüm günlerdir Hollanda şubeden çıkmış olarak gözüküyor herhangi bir güncelleme almıyor.
Ek olarak ürünüm benim şehirime dağıtım yapmayan bir firmaya verildi ve firma değişmesinde 5 gün sürüyor 1 ay önce de farklı firmaya vermişlerdi. Türkiye'ye gelince bir de onu bekleyecegim Amazon şaşırtmadı herhangi bir seklide yardımcıda olmuyorlar. Her siparişim sorunlu.
Hocam onu anladım da şubeden çıkmış gözüküyor. 4 gündür uçuyor mu bu paket?
Ve bu durumda beni bağlayan bir durum yok ben alırken tarihine bakıp aldım,keyife göre teslim tarihi değiştirmek ne demek? Bence paketi kaybettiler.
Benim 2 kargom var, ikisinde de durum böyle. Hoofddorp'a girdiler, çıktılar, sonra tekrar girip orada kaldılar, 4 gündür oradalar. Amazon tarafından da paketiniz gecikebilir diye mesaj geldi. Muhtemelen yoğunluk var.