Amazon Germany hakkında daha doğrusu global satışı hakkında araştırma yaptım ve neredeyse her şeyi kafama yattı. Sadece ürün ülkeye girerken herhangi bir işlem yapılması gerekiyor mu? Yani doğrulama vs. gibi. 4-5 gün Kıbrıs'ta olacağım için Türkiye hattıma SMS gelemeyecek (göremeyeceğim). Bildiğim kadarıyla bu forumda aynı ürünü Amazon Germany üzerinden alan arkadaşlar vardı.
Ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B0971F1PTN?tag=akakceprime-21&th=1
Hocam bütün amazon yurt dışı ile ilgili konuları gezdim sizin dediğiniz gibi bir durum yok satıcı Amazon yani bu şekilde argümansız yorum ya da referanssız yorum yaparak insanların akıllarını karıştırıyorsunuz lütfen referansınızı gösterin ya da yorumunuzu silin başka insanlara da yanlış bilgi verilmemiş olur bu sayede.
Yetişirsiniz 1 hafta kesin sürer, çok nadir bir haftanın altında geldiği oluyor ama gelse bile kargo ile çözersiniz. Türkiyeye girdikten sonra büyük şehirde iseniz Kolay Gelsin ile gelir muhtemelen sıkıntı yaşamazsınız.
Yetişirsiniz 1 hafta kesin sürer, çok nadir bir haftanın altında geldiği oluyor ama gelse bile kargo ile çözersiniz. Türkiyeye girdikten sonra büyük şehirde iseniz Kolay Gelsin ile gelir muhtemelen sıkıntı yaşamazsınız.
Ben daha önce de amazon germany'den alışveriş yaptım. Herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta bugün yine amazon german'den wd sn 850 siparişi verdim. Yani bir sorun yaşamazsınız. Sadece satıcının amazon olmasına dikkat edin yeter.