Amazon Germany'den alınan RAM'in garantisi nasıl olacak?

alemcitom

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
amazon.com.tr üstünden RAM satın almak istiyorum, satıcı Amazon Germany. Alacağım RAM'in garantisi nasıl olacak?

Ram üretici marka hangisi? Üretici markanın verdiği garanti geçerli olur.

Örnek vermek gerekirse Amazon US üzerinden Asus ROG laptop almıştım, TR'ye döndüğümde Asus Türkiye'ye mail atıp sorgulattım. Bana cihaza bakabileceklerini ve garanti kampasımda olduğunu söylediler.

Üretici markaya mail atarak sorabilirsiniz.

Ram üretici marka hangisi? Üretici markanın verdiği garanti geçerli olur.

Örnek vermek gerekirse Amazon US üzerinden Asus ROG laptop almıştım, TR'ye döndüğümde Asus Türkiye'ye mail atıp sorgulattım. Bana cihaza bakabileceklerini ve garanti kampasımda olduğunu söylediler.

Üretici markaya mail atarak sorabilirsiniz.

Bu bilgi tam olarak doğru değil. Amazon Amerikadan alınan üründe sadece 1 ay garanti süresi olur. Gerisi dediğiniz gibi varsa markanın kendi uluslararası garantisi olur.

Ancak Amazon Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerinden gelecek bir ürün alırsanız veya aynı ülkelerin kendi amazon sitesinden marka garantisinden bağımsız olarak 2 yıl Amazon garantisi altında olur. Bir sorun olursa 2 yıl içerisinde amazon ürünü geri ister.

2 yıl Amazon garantisi vardır büyük ihtimalle. Amazon destek ile iletişime geçip bilgi alabilirsin.

Merhaba.
amazon.com.tr üstünden RAM satın almak istiyorum, satıcı Amazon Germany. Alacağım RAM'in garantisi nasıl olacak?
Garantiyi bilmiyorum ama ben 2022 Kasım ayında bir mouse almıştım. 2 hafta önce mouse'da bir sorun çıktı bende amazon'a yazdım. İadeyi kabul ettiler hatta yaşadığım yerde yurtdışına gönderecek kargo şirketi olmadığı için ürünü istemeden para iadesini yaptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı