Amazon Germany'den Razer Huntsman v2 alınır mı?

Bütçe
2300
Hocam selam. Hutsman v2 analogtan memnunmusunuz? Pek bir turk kullanıcı bulamadim da sormak istedim. Bu arada ürünü nereden aldiniz bende almak istiyorum ama hic bir yerde bulamadim

AmazonTR'de Almanya üzerinden satın almıştım. Bu aralar stok kalmamış evet. İyi ki almışım gerçekten Razer kalitesini dolu dolu hissediyorsunuz. Premium klavye özelliklerini taşıyor. Bilek desteği dahil klavye kasasının etrafı RGB ile çevrelenmiş. Buna Synapse üzerinden müdahale edebiliyorsunuz. Birçok profil mevcut ayrıca siz de kendi profilinizi oluşturabilirsiniz. Doubleshot PBT tuşların basım hissiyatı gerçekten takdir edilesi. Switchler de optik switch. Red ve Purple arası bir ses çıkartıyor gayet tok. Beni rahatsız edecek kadar mesela Green switch gibi ses çıkartmıyor. İkinci el satanlar da mevcuttur ama ben çok daha az tutara satın almıştım.

Apex Pro ile arasında kalmıştım. Apex'de RGB parlaklığı çok fazla. Huntsman'de bu kadar parlaklık yok. PBT tuş sebebiyle. Aklınıza takılan bir şey olursa paylaşmak isterim.

Güle güle kullanın hoca.
Merak ettiğim analog özelliğini kullaniyormusunuz? Mesela call of duty oynarken az basınca yürüsün tam basınca koşsun gibi ayar yaptiniz mi. Beni cok cezbediyor böyle yeni özellikler

Güle güle kullanın hoca.
Merak ettiğim analog özelliğini kullaniyor musunuz? Mesela Call of Duty oynarken az basınca yürüsün tam basınca koşsun gibi ayar yaptiniz mi? Beni cok cezbediyor böyle yeni özellikler

WASD tuşlarını joystick olarak kullanabiliyorsunuz. Tuşa ne kadar basım uygularsan ona göre işlev sergiliyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…