Amazon Germany'den Xbox gamepad almak

Katılıyorum. O adaptör uyguna geliyorsa her türlü avantajlı bir seçenek olur. Eğer o pakete bütçe yetmezse Bluetooth ile de olduğunu belirtmek istedim sadece. FIFA'da tecrübe edemedim çünkü kargo elime ulaştığımda Game Pass üyeliğim bitti lakin Witcher 3, DS3 falan oynadım herhangi bir problem yaşamadım Bluetooth üzerinden. Eğer birisi okursa ve o adaptöre bütçesi yetmezse diye tecrübelerimi aktarmış olayım

Öyle hocam zaten adaptör bir artı sadece olmazsa olmaz bir şey değil. Ben çoğu zaman GeForce NOW üzerinden Fire TV Stick üzerinden Bluetooth'la oynuyorum hatta iki gamepad aynı anda oynuyoruz sorun yok.

Pembe var değişmek isterseniz
Yok abi ben böyle iyiyim ya Ama siyahı çok sevmeme rağmen ilk tercihim robot white idi.

Hocam ben Amazon Germany'den yeşil olanını almıştım. Microsoft hesabıma kaydettim ve 09.09.2026'ya kadar garantisi var.
Taksitli almıştım.
Eki Görüntüle 2001114

Arkadaşlar gamepad geldi. Ben Microsoft hesabına seri no yazıp kaydettim. 19.12.2025 garantili yazdı. Başka bir şey yapmayacağım heralde? İçinde dongle ve kablo çıktı.

Bir de Game Pass kodlu bir kart var. O da 1 aylık hediye mi?

Son düzenleme:

Güle güle kullanın. Kablo uzatma kablosu yani USB adaptörü uzak bir yere koymak durumunda kalırsanız kullanmanız için.

Gamepass kodu evet 1 aylık ama kullanılabiliyor mu çalışıyor mu bilmiyorum. Benimki kutuda duruyor halen denemedim.

Blasphemous oyununda deneyim dedim sorun yok kesemediğim bir boss vardı tesadüf kestim. Souls oyunlarında rahat ve beklentisiz olmak lazım demek ki Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…