Amazon GTX 1080 Ti Fiyatı

Yer
Ankara
Daha fazla  
Bence kaçırılmaması gereken bir fırsat. Bütçesi olan arkadaşlar değerlendirebilirler. 2760 TL civarı bir fiyata GTX 1080 Ti alınıyor. Ülkemize teslim edilemiyor ibaresine takılmayınız. Ürünü sepetinize ekledikten sonra herhangi bir sıkıntı olmuyor, ödeme kısmına kadar sorunsuzca ilerleyebiliyorsunuz. Ürünün linki:

GIGABYTE GeForce GTX 1080TI Gaming OC 11GB GDDR5X: Amazon.de: Computer & Zubehör

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim o kartın dahil olacağı sistemi toplayacak kadar şuanlık bütçem yok. O yüzden alım yapamadım. Fakat Amazon tarafından kaynaklanan yanlışlık diyebiliriz. Gönderilmeyecek ürünleri zaten ödeme sayfasına yönlendirmiyor. Öncesinde bu şekilde bir deneyimim olmuştu.

Amazon.com dışındaki çoğu Amazon sitesinde o durum var. Ürün TR'ye gönderilmiyor diye yazsa bile eğer "açıksa" ileri tuşuna basa basa sizi sonuç sayfasına götürüyor. Öyle çok ürün aldım, sıkıntı çıkmadı.

Ürün kapatılmış bu arada. Eğer "TR'ye gönderim yok" dediği halde bu ekran gelmez ve sonuç ekranına giderseniz ürün gönderilir.

Konuyu açtığımda, kart bilgilerinin olduğu kısmıda doldurup acaba fiyatta hata varmı diye son onay sayfasına kadar ilerleyebilmiştim. Dediğiniz gibi kapatılmış sanırım hocam. @Neutral

Konu kilitlenebilir ozaman. @Akif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…