eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Amazon'da Almanya'dan dişlik sipariş edecem de, T.C. Soruyor. Ben 16 yaşındayım kendi T.C.'mi girmem bir sorun oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2025
Amazon'da Almanya'dan dişlik sipariş edecem de, T.C. Soruyor. Ben 16 yaşındayım kendi T.C.'mi girmem bir sorun oluşturur mu?
django06 Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 578 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Olmaz dostum.
Judele Centipat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 683 Çözümler 7 17 Mayıs 2025 #3 Büyük ihtimalle sorun olmaz. T.C.'yi de fatura için istiyor olabilir. Ama en ufak bir ihtimal de varsa reşit herhangi birinin T.C.'sini de girebilirsiniz.
Büyük ihtimalle sorun olmaz. T.C.'yi de fatura için istiyor olabilir. Ama en ufak bir ihtimal de varsa reşit herhangi birinin T.C.'sini de girebilirsiniz.
Slenlord Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 eneskral41 dedi: Amazon'da Almanya'dan dişlik sipariş edecem de, T.C. Soruyor. Ben 16 yaşındayım kendi T.C.'mi girmem bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, onu yaşını doğrulamak için sormuyor zaten. T.C. Kimliğini sadece gümrük işlemleri ve fatura için kullanıyorlar, yaşın önemli değil yani.
eneskral41 dedi: Amazon'da Almanya'dan dişlik sipariş edecem de, T.C. Soruyor. Ben 16 yaşındayım kendi T.C.'mi girmem bir sorun oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, onu yaşını doğrulamak için sormuyor zaten. T.C. Kimliğini sadece gümrük işlemleri ve fatura için kullanıyorlar, yaşın önemli değil yani.