Merhabalar, Amazon.com: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2060 Super 8G Graphics Card, 3x WINDFORCE Fans, 8GB 256-Bit GDDR6, GV-N206SAORUS-8GC Video Card: Gateway bu kartı satın almayı düşünüyorum. Önceden eğer ki üyeliğiniz var ve ev adresiniz kayıtlı ise size ürünün gümrük vergisini de "Price" yazan yerin yanında parantez içinde gösteriyordu. Şimdi sadece ürünün dolar olarak fiyatını göstermekte. Ben bu ürünü alırsam bana ekstra ne kadar gümrük vergisi çıkacaktır? Ya da bu değişen sistemi ben mi beceremedim pek anlamadım. Rica etsem anlayan biri veya birileri ödeme sayfasından sonra ne kadar gümrük vergisi vs. çıkıyor bakabilir mi? Bende gözükmüyor çünkü.
Ödeme sayfasında gösterir. Amazon.de'den alın, sitede yazan fiyatlara denk geliyor yani hem daha ucuz hem de 2 yıl tam garanti veriyor. Amazon.com'da garanti konusunda sıkıntı yaşarsın.
Ödeme sayfasında gösterir. Amazon.de'den alın, sitede yazan fiyatlara denk geliyor yani hem daha ucuz hem de 2 yıl tam garanti veriyor. Amazon.com'da garanti konusunda sıkıntı yaşarsın.
Yani sepete atıp, gerekli ödeme bilgilerini girdikten sonra en son aşamada ürün ücreti: 449$, gümrük ve kargo ücreti ile beraber ekstra 110$ çıkıyor öyle mi? Bunun dışında ekstra bir ücret ödemeyeceğim değil mi?
Orada da aynı ürün var fakat mağaza Türkiye'ye göndermiyor :/
Yani sepete atıp, gerekli ödeme bilgilerini girdikten sonra en son aşamada ürün ücreti: 449$, gümrük ve kargo ücreti ile beraber ekstra 110$ çıkıyor öyle mi? Bunun dışında ekstra bir ücret ödemeyeceğim değil mi?
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2060 Super 8G Grafikkarte, 3X WINDFORCE Lüfter, 8GB 256-Bit GDDR6, GV-N206SAORUS-8GC Grafikkarte - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!
www.amazon.de
İstediğim ürün bu ve bunu maalesef orası göndermiyor Bu kartı dikey monte edeceğim için H500 kasaya, görsellik açısından hoş olmasını istediğimden ötürü bu kartta karar kıldım.