Amazon gümrük vergisi ödememenin yolu var mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Arkadaşlar Amazon'dan ürün alınca hediye paketi uygulaması yapsak vergiden kaçma ihtimali var mı?

Paket büyük ise gümrük görevlisi paketi açıp ne aldığına bakabilir. Sonra çok pis vergi çakarlar. Vergi dahil bütçen varsa sipariş verebilirsin.

Ben de heves değilim yurtdışında 110$ olan ve doları 4 liradan saymama rağmen ülkemizde 130 lira daha pahalıya satılan 250 GB T5'e ama birileri kâr edecek illa ki bizim cebimizden çıkan paradan. Kimsenin savunması değil bu ama durum böyleyken böyle.

Çok ucuz hesaplara kaçmayın bence. Adamlar yavaş yavaş yine bir Türk yine hesap kırmaya çalışıyor diyecekler yakında Yabancılar pek bizim gibi bakmıyorlar bu işlere. Sanki yasadışı bir şey teklif etmişsiniz gibi yapanlar oluyor.

Amazon ülkemize geliyordu en son. Bekleyebilirsin gümrük mümrük alamazlar o zaman.
KDV ekleyeceklerdir. 3 aşağı 5 yukarı yine aynı fiyatlara gelir diye düşünüyorum. İnşallah yanılan ben olurum.

Daha çok bekleriz gelmesini, hem gelince satıcılar yine yurt dışındaki satıcılar olmayacak mı? Satıcılar Türkiye'den olursa da ürün fiyatın kar ekliyor zaten, her türlü pahalıya geliyor.

Tıklayınca ''amazon.de'' ülke kodu olana yönlendiriyor. Vergi ödememek istiyorsanız en fazla 22 EURO fiyatındaki ürünleri alacaksınız. Yaklaşık 102 TL. Ama yine de ''gümrüğe sunum ücreti'' alınabilir.

Sınır 30 Euro değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…