Amazon güncellenmeyen kargo

Daha fazla  
Amazon'dan oncelikli teslimat olarak Zowie S2 siparisi verdim. Siparisim 13 Ekim'den beri herhangi bir guncelleme almiyor. Ama kargo takibinde.

Yaziyor.

Kargosu guncelleme almayip boyle yazan ve teslim edilen oldu mu? Kargo gelecek diye erken kalktim uykum var uyuyamiyorum. Amazon destegi ayri bir kafa yasiyor cozemedim durumu.

Belirsiz bir durum. Benim ürünüm hala yurtdışında görünüyor ama bugün teslim edilecek. Bir anda dağıtımda bile görünebilir. Ara ara böyle problemler yapabiliyor. Yine de bekleyin.

Belirsiz bir durum. Benim ürünüm hala yurtdışında görünüyor ama bugün teslim edilecek. Bir anda dağıtımda bile görünebilir. Ara ara böyle problemler yapabiliyor. Yine de bekleyin.
Ara ara değil amazondan çok sık alışveriş yaparım, sırf bu ay totalde 20 siparişim vardır. 15i böyle. Ürün yarın teslim edilecek diyor ürün benim elime geliyor sonra kargoya verildi diyor mesela.

Ben de Amazon'dan sık sık alışveriş yaparım. Her siparişim istisnasız ertesi gün teslim edildi. Bir tanesini akşama doğru vermiştim yine de aynı gün kargoya çıkarabildiler. Sadece bazen kargo güncellemesini akşama doğru yapılıyor o kadar.

Ara ara değil amazondan çok sık alışveriş yaparım, sırf bu ay totalde 20 siparişim vardır. 15i böyle. Ürün yarın teslim edilecek diyor ürün benim elime geliyor sonra kargoya verildi diyor mesela.
Bende çok sık kullanıyorum ama bende nadir olarak yaşanıyor. Genelde yurtdışı alışverişlerinde yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…