konu acilali biraz gecmis ama bi sorum var yurtdisindan gelicek urunde vergi olayi filan amazondan odeniyormu yoksa normal trendyol gibi firmalar da adres kart girip normal alisveris mantigiylami yapiyoruz.oyleyse amazondan yaparim daha iyi turk firmalarda artik saticilar cok garip fiyatlar filan veriyor.güvenilir
Konu acilali biraz gecmis ama bir sorum var yurt dışından gelecek urunde vergi olayi filan Amazon'dan odeniyor mu yoksa normal Trendyol gibi firmalar da adres kart girip normal alisveris mantigiylami yapiyoruz. Oyleyse Amazon'dan yaparim daha iyi Türk firmalarda artik saticilar cok garip fiyatlar filan veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.