Amazon güvenilir mi?

konu acilali biraz gecmis ama bi sorum var yurtdisindan gelicek urunde vergi olayi filan amazondan odeniyormu yoksa normal trendyol gibi firmalar da adres kart girip normal alisveris mantigiylami yapiyoruz.oyleyse amazondan yaparim daha iyi turk firmalarda artik saticilar cok garip fiyatlar filan veriyor.
Vergi dahil gelir. Tr içi satın alım gibi olur.

Yazdığın yazıdan bir şey anlamadım ama Amazon yurt dışından bir ürün alırsan vergi dahil gelir.

Kusura bakma hocam Türkçem pek iyi degil cumle kurmada. Dedigim şey kisaca aldigim urunun vergisi oderken icinde yapılıyor mu yoksa ek olarak bir yerden odeme daha yapmak gerekiyor mu diye sormustum cevaplamissin teşekkürler.

Vergi dahil gelir. Tr içi satın alım gibi olur.
tamamdir saoll

Merhaba arkadaşlar Amazon'dan mouse fiyatlarıyla Trendyol'dakileri karşılaştırdım. Amazondakiler daha ucuz fiyata gördüm. Bu elektronik ürünler sağlam ulaşır mı elimize, ona güvenip almak istiyorum ne farkı var?

Hocam şaka mı bu soru Amazon dünya üzerindeki en güvenli satış platformudur istediğiniz her şeyi alabilirsiniz hem de daha uygun fiyata muadilleri çok ürünlerin Trendyol gibi tek düze ürün satılmıyor gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz yalnız ürün eğer yurt dışından gelecekse biraz tuzlu gelebilir yeni yapılandırma geldi çünkü artık Online yurt dışı alışverişlerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı