Merhaba, Amazon'dan giyim ürünü almak istiyorum fakat, vergi ve gönderim ücreti tahsil eder mi? İşleyiş hakkında aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.
Ülke içinden geliyorsa vergi vs çıkmaz. Yurtdışı işe ithalat vergisi yazar fiyatın altında, vergi de içinde oluyor. . Birde varsa kargo ücreti eklenir, onu da belirtir ödeme ekranında da görebilirsiniz. Bunların haricinde vergi vs ek bir ücret çıkmaz.
Amazon da tüketici tarafında duran en iyi alışveriş sitesidir.
Ülke içinden geliyorsa vergi vs çıkmaz. Yurtdışı işe ithalat vergisi yazar fiyatın altında, vergi de içinde oluyor. . Birde varsa kargo ücreti eklenir, onu da belirtir ödeme ekranında da görebilirsiniz. Bunların haricinde vergi vs ek bir ücret çıkmaz.
Amazon da tüketici tarafında duran en iyi alışveriş sitesidir.
Amazon dışı E-Ticaret sitesi kullanmamaya çalışıyorum. Bir keresinde 400-500 tl'lik bir kablo satın almıştım AMAZON satıcısı üzerinden, kablo bozuktu çalışmıyordu hiç bir şekilde ufak bir talep açtım iade için yazdım talebi onayladım ve ürün sizde kalabilir iade etmeyiniz biz ücreti hesabınıza yinede yatıracağız diye bir mesajı görünce oranın kalitesini ve güvenilirliğini anladım.. + Mouse almıştım beğenemedim, kutusunu vs parçalayarak açmıştım Ona rağmen iade almışlardı. Say say bitmez..