Amazon güvenilir mi?

• Konuyu başlatan em0s
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 200

em0s

Decapat
Uzun süredir bicycle standart bir deste almayı düşünüyorum, piyasada ortalama 500-600 lira civarı. Fakat Amazon'da 2 tane deste 437 lira. Aşırı ucuz geldi fakat Türkiye'den alan kişilerin kargolarının gelmediğini, ama sistemde geldi olarak gözüktüğü söylediklerini gördüm. Şahsen ben pek güvenemedim, normal fiyatına göre çok ucuz ve yabancıların yorumları gayet iyi olduğu yönündeydi. Amazon'u ilk kullanışım, pek emin değilim sorun yaşatır mı?

Alacağım ürün bu, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir bicycle standart bir deste almayı düşünüyorum, piyasada ortalama 500-600 lira civarı. Fakat Amazon'da 2 tane deste 437 lira. Aşırı ucuz geldi fakat Türkiye'den alan kişilerin kargolarının gelmediğini, ama sistemde geldi olarak gözüktüğü söylediklerini gördüm. Şahsen ben pek güvenemedim, normal fiyatına göre çok ucuz ve yabancıların yorumları gayet iyi olduğu yönündeydi. Amazon'u ilk kullanışım, pek emin değilim sorun yaşatır mı?

Alacağım ürün bu, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Biz yıllardır (Global alışveriş sitesi olarak) alışverişlerimizi Amazon'dan yapıyoruz, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık. Hatta zaman zaman güzel indirimler de yapıyorlar.

Bu ürün amazon değilki.

Yıllardır amazondan alırım herşeyi. Satıcı ve gönderen amazon şeklinde tabii. Binlerce kez ürün almışımdır. Sadece bir kere kargo gecikti ondada mesaj attılar paranızı iade edeceğiz ürün gelirse alın size hediye diye. Parayı iade ettiler ertesi gün üründe geldi.

Amazon candır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı