Amazon hangi saatlerde kargoyu getiriyor?

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Amazon prime ile ürün satın almıştım, gönderici de Amazon'un kendisi. 31 Ekim Salı günü gönderileceği yazıyor. İnternetten baktığımda saat 22'ye kadar gönderebildikleri yazıyor fakat saat 19'dan sonra evde olmuyorum. Daha erken saatlerde alabilme şansım var mıdır?

Herkese iyi günler. Amazon prime ile ürün satın almıştım, gönderici de Amazon'un kendisi. 31 Ekim Salı günü gönderileceği yazıyor. İnternetten baktığımda saat 22'ye kadar gönderebildikleri yazıyor fakat saat 19'dan sonra evde olmuyorum. Daha erken saatlerde alabilme şansım var mıdır?

Hocam bu kargo firmasına bağlı, kargoyu takip edin ve size dağıtımı yapacak şubeye geldiğinde onları arayın gerekirse dağıtıma çıkarmasınlar gidin siz alın.

Hocam genelde erken getiriyorlar şu ana kadar hiç akşam gelmedi kargom genelde 12 1 civarı geldi.

Mesela ben geçenlerde benzer bir durum yaşadım. Kargo takibini yaptım, kargo dağıtımın yapılacağı son şubeye geldiğinde sabah 09:00 da hemen şubeyi aradım ve dağıtıma vermemelerini istedim. Onlarda tamam dediler gün içinde müsait olunca gidip kendim aldım. Ama dağıtıma çıkarsa o zaman yapabileceğiniz bir şey yok artık ne zaman gelirse gelir evinize akşam 10'a genelde kalmaz ama o saate kadar dağıtım yapılıyor demek ki.

Hocam başka konularda akşam gelenleri gördüm de bir sorayım dedim o yüzden.

Hocam garantiye almak istiyosanız kargo şirketiyle iletişime geçip planlı teslimat yapabilirsiniz.

En geç saat 19.00'a kadar teslimat sağlanır. Akşam saatlerinde teslimat yapmıyorlardı. Eğer müsait olmadığınız günlere denk gelirse randevulu teslimat sunan kargo firmalarıyla anlaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı