xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Merhaba, İade ettiğim bir ürünü Amazon hediye bakiyesine yükledim lakin hesabıma atmak istiyorum. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Merhaba, İade ettiğim bir ürünü Amazon hediye bakiyesine yükledim lakin hesabıma atmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2022 #2 Amazon.com.tr Hediye Kartları ve kullanılmamış hediye kartı bakiyeleri, talep kodu hesabınıza tanımlandıktan sonra başka bir hesaba transfer edilemez.
Amazon.com.tr Hediye Kartları ve kullanılmamış hediye kartı bakiyeleri, talep kodu hesabınıza tanımlandıktan sonra başka bir hesaba transfer edilemez.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 1 Eylül 2022 #3 Mümkün değil. O bakiyeyi Amazon'dan alışveriş için kullanabilirsin ancak. İade yöntemini baştan ödeme yapılan karta istemen gerekirdi. Tecrübe etmiş oldun. Bakiyeye para aktarmayı önermiyorum hiçbir zaman.
Mümkün değil. O bakiyeyi Amazon'dan alışveriş için kullanabilirsin ancak. İade yöntemini baştan ödeme yapılan karta istemen gerekirdi. Tecrübe etmiş oldun. Bakiyeye para aktarmayı önermiyorum hiçbir zaman.