Froseth Centipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 51 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #11 Furkan Konca dedi: SS atabilir misiniz askıya alınma yerini? Genişletmek için tıkla...
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 13 Ocak 2021 #12 Froseth dedi: Eki Görüntüle 832849 Genişletmek için tıkla... Kartın sahibi siz misiniz diye doğrulama istiyor, kartın son 4 hanesini okunucak şekilde fotoğraf çekip atın.
Froseth dedi: Eki Görüntüle 832849 Genişletmek için tıkla... Kartın sahibi siz misiniz diye doğrulama istiyor, kartın son 4 hanesini okunucak şekilde fotoğraf çekip atın.
Froseth Centipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 51 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Furkan Konca dedi: Kartın sahibi siz misiniz diye doğrulama istiyor, kartın son 4 hanesini okunucak şekilde fotoğraf çekip atın. Genişletmek için tıkla... Sanal kart olduğu için uygulamadan ekran fotoğrafı alıp attım fakat kabul etmediler.
Furkan Konca dedi: Kartın sahibi siz misiniz diye doğrulama istiyor, kartın son 4 hanesini okunucak şekilde fotoğraf çekip atın. Genişletmek için tıkla... Sanal kart olduğu için uygulamadan ekran fotoğrafı alıp attım fakat kabul etmediler.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 13 Ocak 2021 #14 Froseth dedi: Sanal kart olduğu için uygulamadan ekran fotoğrafı alıp attım fakat kabul etmediler. Genişletmek için tıkla... Sanal kart kabul etmiyorlar demek ki hocam, Şok Marketlerden 5 TL'ye ininal alıp yapabilirsiniz.
Froseth dedi: Sanal kart olduğu için uygulamadan ekran fotoğrafı alıp attım fakat kabul etmediler. Genişletmek için tıkla... Sanal kart kabul etmiyorlar demek ki hocam, Şok Marketlerden 5 TL'ye ininal alıp yapabilirsiniz.
Froseth Centipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 51 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #15 Furkan Konca dedi: Sanal kart kabul etmiyorlar demek ki hocam, Şok Marketlerden 5 TL'ye ininal alıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine öyle yaparım fakat kullandığım numarayı bilgileri vs bir daha kullanamayacağım.
Furkan Konca dedi: Sanal kart kabul etmiyorlar demek ki hocam, Şok Marketlerden 5 TL'ye ininal alıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine öyle yaparım fakat kullandığım numarayı bilgileri vs bir daha kullanamayacağım.
AhmetG Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 92 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #16 aynen öyle hesapda bazıları para yokken deniyor sonra askıya alınıyor