Amazon hesabı kilitlendi

300316

Hectopat
Dun gece bır elektronik cıhaz sipariş ettım ama sonradan adresı yanlış yazdıgımı fark edıp ıptal ettım. Kısa bır sure sonra tekrardan aynı cıhazı dogru adresı yazarak sipariş ettım ve onaylandı. Sabah uyandıgımda hesabımın kıtlendıgı ıle ılgılı e-posta geldı. Kararlarına ıtıraz ıcın bır e-posta yazılıydı. Oraya derdımı İngilizce bır sekılde yazıp gelen postayı yanıtladım. Daha yapmam gerek bır şey var mı?

Biraz uğraşın oraları tam bilmiyorum fakat önceki günde aynı sorunu yaşayan birisi çözüme ulaşmıştı bu şekilde. Konu.
@wibonsue

O konuda hesaba gırıs yapılabılıyor ve odeme bılgılerını ıstıyor. Bende hesaba hiçbir sekılde gırıs yapılamıyor sureklı gırıs ekranına yonlendırrıp (hesbını gecıcı surelıgıne askıya aldık. Lutfen musterı hızmetlerı ıle ıletısıme gecın) seklınde uyarı verıyor.

O konuda hesaba gırıs yapılabılıyor ve odeme bılgılerını ıstıyor. Bende hesaba hiçbir sekılde gırıs yapılamıyor sureklı gırıs ekranına yonlendırrıp (hesbını gecıcı surelıgıne askıya aldık. Lutfen musterı hızmetlerı ıle ıletısıme gecın) seklınde uyarı verıyor.
Bunu sadece müşteri hizmetleri çözebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı